25 Temmuz 2009 Cumartesi

Bilimsel açıklamadır. Dikkatli okumak gerekir.

Ben Almanların şifresini çözdüm. Bunu da buradan bilimsel bir açıklama ile sunuyorum. Bili camiasına hayırlı olsun, bundan sonra da bu gerçekle hareket etsinler.

2.Dünya savaşını başlatan Almanya, 3 kıtada birçok yeri istila ettikten sonra, İttifak kuvvetlerinin karşısında yavaş yavaş gerilemeye başladı. Devrim’den sonra oldukça güçlenen Rusya Doğu’dan, Amerika Birleşik Devletleri, Fransa Batı’dan, İngiltere de kuzeyden saldırarak bir süre sonra bu ülkede yaşayan herkesi yok etti.Taş taş üstünde kalmadığı gibi hiçbir Alman da hayatta kalamadı, hepsi öldü . Bunun üzerine bu ülkeler yaptıklarının abartı olduğu gerçeğini anlayıp toplandılar ve sonraki nesillere verilecek hesabı kolaylaştırmak amacıyla çözüm bulmaya çalıştılar. Ve sonunda gerçek Almanlara benzeyen, renkli gözlü, uzun boylu ve yapılı, itaatkar robotları imal ettiler. Böylelikle yeni nesil Almanlar robotlardan oluştu. Şimdi her gördüğünüz robot, o ilk nesil robotların devamı. Bunu kontrol edemeyeceğini anlayan bu 4 güç, Berlin duvarının da yıkılmasını kabullenerek , ülkeden kaçtılar. Şimdi bu robotlar kontrolden çıkmış durumdalar.

Bu size şaka gelebilir ama bu kadar düz bakan yani at gözlüğünü herdaim kafasında bulunduran , sadece ona öğretileni yapabilen bir insan topluluğu ancak robot olur. Bu robot insanlar, çok da çalışkan. Sabah erken saatlerde işbaşı yapıyor, erken saatlerde de işi bıraksalar da bundan şikayetçi değiller. Her akşam biraları ile günün bitimini büyük bir keyifle kutluyorlar. Hepsi mi, evet hepsi. Yüklenen program öyle, robot ne yapsın.

Bu robotların çalıştığı bir restaurantta şaşırıp da 3 kişilik siparişi birden vermeyin. Onlar siparişleri tek tek almaya programlı. Önce yanınızdaki bayan siparişi verecek, sonra siz, sonra çocuğunuz. Yanılıp da 3 cola derseniz, eşinize dönüp siz ne içeceksiniz diyip, sonra masaya 4-5 kola getirebilirler. Onun için yavaş yavaş, teker teker. Mesela bir fast food dükkanına gidip Türk alışkanlığıyla 3 menü, biri acılı, ikisi mayonezli, birinde hardal olsun, kolalardan biri diyet gibi başlarsanız, ya robot kitlenir, çalışmaz duruma gelir, ya da sizi dışarı atarlar. Önce burada mı yiyeceksiniz götürecek misiniz sorusuna cevap verip, sonra ilk menü siparişini vermeniz lazım, teker teker, sonra ikinci menü siparişi vermeden önce burada mı yiyeceksiniz sorusu gelirse şaşırmayın, bize sordular.
İş yerlerinde yaptıkları iş ise önceden yüklenmiş olduğundan , herhangi bir insiyatif beklememek gerekiyor. Eğer dükkan 6da kapanacaksa, 6yı 1 geçe içeri girmeyin, boşuna çaba olur. Ya da bugün değişiklik yapalım da dersi dışarıda yapalım öğretmen hiç olmaz. Bu yol kapalı, ben ara sokaktan gidebilirim tercihi yapabilenleri burada ya profesör yapıyorlar ya da devlet başkanı. Eğer o yol sizin gitmeniz gereken yol ise, illa oradan gidilecek, tek şans var araçlarda navigasyon sisteminin başka yol önermesi. E robot robota iyi anlaşıyorlar, haklarını yemeyelim.

Sabah kahvaltısında tereyağ , ekmek , eğer şanslıysanız bir de reçel, öğle makarna, akşam tereyağ ekmek yerler. O tereyağı ekmeğe sürüşleri sanki geleceğin robotunu meydana getirme rituelinin bir parçasıdır. Dakikalarca sürülür. İnce ve pürüzsüz, heryere eşit. Hepsi mi böyle yapar , evet tabii ki, onlar bu programlı

Köpeklerini sever gözüken robotlar, eğer bir yerde kuşlara birşey atarsanız size kızabilirler, Çünkü onlara biri Kuş Gribi programını yüklemiş. Artık tüm kuşlar tehlikeli. Sadece kuşlar değil tabi, Türkler de tehlikeli. Kötü kokarlar, paraları yoktur ve dikkatli davranılmaları gerekir. İyisi olmaz.

Hiç mi robotluktan terfi etmiş, insanlığa erişmiş olanı yok derseniz var, bizim hastanede çalışan doktorlar ve hepimizin tanıdığı , sevdiği dostumuz Almanlar.

Bilimsel bir tiyo daha, Hitler gibi bir çılgının peşinde böylesi kapalıgözlükle koşan bu körükörüne itaatkar ulusun atalarının da robot olduğu söylenmekte. Ben emin değilim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder